Thursday, September 8, 2011

Raya..raya..raya..raya..pt 3 pulak



Assalamualaikum

Haa..bosan ye kisah raya jek

Ni kira penghujung kisah raya aku ler

Sebab yg meriahnyer bila balik kampung dengan ada saudara mara

Raya ke 3...kami balik semula ke rumah aku

Sebelum tu kami singgah dulu ke rumah MIL Pak teh aku kt melaka


gambar ni sebab lama menunggu laki ai n sepupu ai bawak atok ai g breakfast kat luar

punyerla lama kitorg tungguuu...

perasan kan aku x pakai bj kurung..sebab tertinggall..huhu

dah masuk dalam beg p kuar balik..nasib baik ler ade bwk seluar

memang dasar pelupa betulll laaa

tragedi ni dh kali ke 2..dlu masa 1st time baju kurung mmg tertinggal

konon-konon aku dh siap gosok pas2 nt bila nk kuar sangkut dalam keta je

sekali ampess..tertinggal terus x pasal je kene p carik baju

nasib baik ade kedai bukak...kalo x mmg pakai bj kurung yg same raya 1 dan 2 tuu


ni rumah MIL pak teh..sempatla amik gambar b4 balik tuhh

sooo...kami gerak ke Jelebu

xde la pulak amik gambar lagi kannnn

raya seterusnya kami dok umah saje sbb ari sabtu aku dah balik ganu

nk ramai umah kawan2 pun x sempat dahh

abis juga citer raya nihhh

ok...see ya at d next entryyyy



4 catatan:

Kakzakie said...

Seronok bila lihat gambar raya yg baru lepas kan. Teringat kemesraaan bertemu keluarga yg jarang-jarang bertemu...

Amy Syaquena said...

seronok je kan time raya , kalau hari² hari raya kan best hehehe..

eB ezrin said...

ramainyer :)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html