Wednesday, September 28, 2011

Raya lagik

Korang mesti dah busan asik citer pasal raya..makan..raya..makan

Ituler selagi raya x abis selagi tu ada je jemputan

kalininyer last la citer pasal raya yee..aku rangkumkan sekali sonang cito ye dak

So 26/9 jamuan di Rumbia Resort Villa, Paka and 28/9 jamuan raya UiTM Terengganu

Ok..go thru ng gambo la yeee


opps..gambo x bape nampak lak
tuan punyer malas pulak nk bangun..hehe

me n frens



thanks to Teliti Computers for the invitation yee

makanan kat situ semua sedap2...sampai 2 jam lebih la kami sume dok situ

dah x ingat nk balik opis dah..hahaha


ok yang ni pulak baru je tadi jamuan raya uitm

mari tengok gambo yg x bape cantik ni

maklumla x pro pung

sebelum makan harusla amik gambo dulu kan

almaklumla staf ai ni ramai pompuan..kalo kuar gini ler ramai2


kek yang disediakan oleh hotel uitm...sangat sedappp

ok..ni pulak masa ng event yeeee..mari cuci mata








gambar makanan xdele amik..sbbnyer tempatnyer jauh...biler dah makan tu biasala lupe nk snap kan..masing-masing da kebulur

menunyer laksa, nasi bukhari, sate, soto, lemang, ketupat, kuih2, tapai...tu je la kot

mmg kenyang la nii..mata pun dah nak terkatup..kekeke

okler abis dah citer raya saye ni..arini pun dah last day raya kan..pasni nk ne diet pulak la hahaha

5 catatan:

eB ezrin said...

2 hari lagi abes rayer.. :)

eisyaawie said...

selagi bulan syawal x abis... selagi tue raya.....
uitm terengganu = uitm dungun ker??

dhiera said...

besar ye kek~ semalam last syawal, selamat tinggal syawal!

~izan~ said...

aku nk masuk blog ko kena warning malware plak..adehh..tp aku belasah proceed aje ehehe

eT said...

besarnyer kek..