Wednesday, December 31, 2008

Pipi ku yang kembong...:(

Ishh..ishh..da 2 arini pipi aku mengembong..ni pasal gigi aku la yg sakit (gigi bongsu tumbuh...so guyss..cepat2 p klinik kalu gigi bongsu tumbuh..sakit wooo..x tdo malam dibuatnyer)...nampak tembam jek sebelah..ramai pulak yg tego aku gemok..cehhh....ke memang aku gemok..wahahahha...semlm da p klinik gigi UiTM..tampal yang lobang2 tuh...then ari ni pulak pegi ke Fak Gigi..ingat nak wat oppement tuk surgery...tp doc tu kata nak kene tunggu lama..maybe dalam 4 bulan..mak aihh lame la pulok...cane nih..xkan pulak nak tunggu lama gitu..makin mengembong pulak pipi ku nih..isk..isk..so..bile mai opis..aku search la klinik panel uitm nih...one by one aku call..tanye rege sumela..n lastly aku decide wt kat klinik pergigian zahida @ seksyen 8...ptg ni jugak la appointmentnyer..peh tu pakar yg akan wt surgeri tu..rate pun leh tahan la lebey kurang 500 ke atas..huhu..xpela nak wat cane kan..lagipun pakar yang buat..besela kalu rate mahal..kalu klinik lain nak ne g wat appointment dulula..lecehla pulak..my hubby da bising2 suh p wat cepat...xpe..dia yang bayarkn..hehehe..

1 catatan:

Zamzunita said...

hehehe....pipi yg kembong sebelah..cian dia smpi hr ni pun mc ekh...klu tgu 4 bulan nk wt kt fakulti pergigian tu cmne la kekembongan pipi ko tu ekh...haha