Tuesday, December 21, 2010

Contest Si Manjaku Comel




Tag oleh ET


syarat-syaratnya
1- jadi follower blog Masyimalo Heart

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...



hadiah :
Jeng jeng.. serprise..
tapi yang pasti hadiah die best

tarikh tutup:
25 December 2010 230pm


Gambar yang dipertaruhkan adalah

nama : Suri Raihana bt Md Kamil
DOB : 21 Disember 2007


Aku nak tag :

Ellis
Ad
Angah
Bai
MamaShikin




1 catatan:

izan_cute said...

aku ke ET yg tag haha.sbnrnya kita ni dok pusing2 je tag hehe...chomey tol mokcik kecik tu hehe