Wednesday, December 15, 2010

Nyaris..nyaris



Al kisahhh...

bedak muka da nak abis..so pk2 nk beli kt mane ye

kat Ganu ni xtaula aku nk cr mane

Aku pakai jemana pixy tu jek

Murah..tp sangat ok ng kulit aku

so..teringat seseorg yg pakai same ng aku

pe lagi..zasssss...klik ym cari nama kak w*n

ni rentetan perbualan aku ng kak w*n tu

k.w*n : bla..bla..bla

aku : bla..bla..bla
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xyahla korg tau pe lg aku ckp ng dia

secara ringkas..yg buat aku sentap jap

Ninie Ezane: kwan check ngan hep td, kad jemputan utk sarah ade sbnrnya
tp cmne tah ade org plgkan blk kt hep, sbb kata sarah dh tukar
so, diorg smpan jela kad tu sbb org hep tk tau sarah tukar ke mana
kwan pn tk tau nape jdk cmtu...


eiii...sabo jela...nasib baikla aku ym ng kak w*n kalo x aku xtau pun majlis Anugerah

Perkhidmatan Cemerlang tu 20hb Disember 2010 ni

kadnyer x sampai pun kt aku ni

bile aku kol H*P..diorg kata dah hantar xde pulak org bg blik

so maybe posmen yg bg lmbt kot (positif thinking ni)


bile discuss ng en kamil..mulala dah hot hot jap suasana tu

yela kan kitorg nak blik KB mgu ni

pas2 nk bekejar ke Shah Alam pulak

x ke penat dan hura hara jadinyer


Aku memang nk pegi sangat2 ni..yela bila lg kan nk dapat

Aku dapat ni pun atas perkhidmatan masa di Shah Alam so amatla kerugian bila xde semasa majlis tu

Tppp.....

Alhamdulilahh

Staf aku bg cadangan mintak driver kebetulan pulak nk hantar headset yg kami pinjam masa konvokesyen aritu

Fuhhh..lega sehh..tp anak2 kene bawak..yg kecik tu xkan nk tinggal pulak kan

Harap2 dapatla driver...amin..amin..aminn

Doakan ye kawan2




12 catatan:

Kancilbiru said...

oooo camtu pulak dah..takpa ko datang jer...takkan dorg tak terima kot..hahaha jgn lupa lawat kitorg ya..:)

Atia Adina said...

ooo....harap dapat lah....rugi kalo tak pergi

eT said...

lorrr...camtu plak...
nasib tau awal...kalo x dah miss event tuh...

AngahSayang2314 said...

sarah pedulikan jerrrr...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

watsons tu tadak ka??

wah..ebst nya dpt APC..aku bilalah lagi yer nak dpt ni..anyway congratz !

Sarah Syazwani said...

KB : aku selalu je lawat korg..korg bilela nk lawat aku kt sini..huhu

ad : harap-harap

et : tu la pasal..geram jugak aku

angah : ye betull

ellis : aku da penah tgk..xde

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
amin
amin
gua aminkan doa ..kak long

izan_cute said...

sentap kan kalau kena mcm ni..geram pun ada tp hepi lg byk kot hehe

kalau rajin ko wat la GA kat blog aku tu (aku ni memenuhi syarat soh bitau org yg di tag hehe)

miezaniera said...

aminnn..jgn lupe melawat kami juge yer hehehe

Ninie said...

hehe..glamer plak k w*n tu dlm entry ni ye...jgn lupe dtg tau...

eT said...

award 4 u....ngeee
http://maziati.blogspot.com/2010/12/beautiful-blog-award.html

aizuemi said...

oke. open table~