Sunday, December 5, 2010

~Istiadat Konvokesyen ke 73 UiTM Terengganu~


Alhamdulilah

Berakhir sudah istiadat konvokesyen uitm di Terengganu

Walaupun ada beberapa masalah teknikal, tp dapat disetelkan dengan segera

Ok..br kita tengok gambar je la


masa ni malam sebelum konvo

ikut en kamil susun buku cenderamata

this time kami jd AJK Konvo

aku jd AJK multimedia & rakaman video

en kamil pulak AJK Buku Cenderamata


amik gambo celah2 kerusi jek

sbb budak ni pemalu x hengat

malam tu sebab ramai sangat dok usik2 dia

so dia jd pemalu sket

ni adalah bahagian tempat duduk pro canselor dan sekutunya

last touch up la ni sebelum kejadian


aku nak suh dia dok tengah2 karpet merah tu tp dia xmo pulak..haishh


senyuman paling menawanla kononnnn ni


ni la tempat av dan jtk akan duduk semasa konvo


ni la menatang nk kuarkan nama tu

charactor generator..harga 6k++....mahal sehhh


dari atas dewann


tempat isteri2 vvip


sidang 1

i dok tepi2 dewan ni jek

sbb nk cek student yg x mai nk bgtau kt org atas yg kuarkan nama (ngee..paham ke aku ckp nehh??)


suasana selepas selesai sidang


gerai jualan

x byk pun kedai sbb sini kecik je dan space pun xde


tadaaa..ehem..ehem...i pun dapat bunga jugak tau

en kamil bagi masa last day konvo semalam

tp kene letak celah2 file dulula

lupe nk bawak pasu

watamatla citer konvo

next year dan next year nyer lagi

kompom la cawangan buat konvo masing2

tp xpe ini kan pengalaman

masa2 ni kita tau susah payah nyer

betul x??
















9 catatan:

NINIEZANE said...

wah, dewan baru ke ni sarah? besar jgk ye...

haniey said...

wow beznya dapat merasai adat istiadat konvo..haniey xpenah pun pergi..

AngahSayang2314 said...

wah bestnyerrrrrr sarah dapat bunga woooo nakkkkk macam tueeee

Amy Syaquena said...

as'salam..

ala comelnya suri...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cutenyer sengihhh.. =)
uitm ganu kat ane, dungun ke?
hihihi, sy org ganu gop tataw staram abukkk.. ngeee.. :P

Amy Syaquena said...

As'salam..

singgah melawat tuan rumah..

Kancilbiru said...

wahh syabas uitm tganu...pasni tak dak hal la nak buat event besar apa2 pun kan...

Atia Adina said...

dewan sri budiman kn tu?tmpat aku amik pekse dolu2

Sarah Syazwani said...

k.wan : xdela baru pun..rsnyer br renovate

haniey : best tp penat

angah : bleh2..maila sini

leily : kt dungun..yeke..maila sini

amy : mcm mak dia x? haha

niza : uihh...risau tu mesti ada

ad : dewan aspirasila ad..dsb tu kt s.alam je..hehe