Thursday, December 16, 2010

Contest N Giveaway by Soffya eShoppe


Ada lagi tag yang diberi oleh Izan

Syarat-syarat

  • buat entry pasal HIJAB CONTEST DAN GIVEAWAY by SOFFYA ESHOPE.
  • letak banner kat atas sekali tu dan linkkan ke entry ini okeh?
  • tagkan jugak tiga orang kawan
  • tarikh tutup : 31 disember 2010
  • pemenang akan dibuat ikut sistem cabutan bertuah (dah namanya giveaway kan?) dan entry yang menarik hati .kira ada dua hadiah atau mungkin lebih berdasarkan sambutan.
  • pastekan link entry korang kat kotak komen cik bulan

hadiah:
hadiah mungkin tudung ERIESYA atau tudung curly ala rozita che wan tu (kalau perempuan yang menang), beserta pin/clip shawl yang comel tu. tapi kalau lelaki, akan bagi perfume kot...

aku nak tag :

1. wani (dh ada shawl baru tu leh la amik contest ni..hehe)
2. bai (mama qasrina bambam)
3. niza (si kancilbiru dah tukar kpd saga itam)




6 catatan:

wANieYZ said...

adakah wani yang ditag itu adalah daku??? hohoho....

wANieYZ said...

anak tudung 2 wanie beli nagn k.eila..a.k.a Rahailah unit web..heheheeh..sila berhubung ngan tuan punyer yer..:P

Amy Syaquena said...

As'salam...

Good Luck ok..

AngahSayang2314 said...

heheheh apa pun good luck

Sachi Asukai said...

good luck!

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy datang singgah di pagi isnin , harap tuan rumah baik2 aje ye..