Wednesday, December 8, 2010

My 1st Giveaway - Hanya untuk kamu


Haa..kalini GA dari kawanku yg baik bernama Izan atau mummychacha

(ehh kene ubah nama tu sbb anak da 2..hehe)


Izan ni adalah kawan aku masa degree..sbb kami ni ada sekelas for certain2 subject

nice person...(haha bodek nehh)..fulltime housewife ok

tp...mcm2 dia leh buat

pandai make up..buat kek (x merasa lg kek ko ni)

mcm2 tutorial la dia buat dalam blog dia tu ok..x rugi baca

pandai bergaya jugak..korg tnyla tanya ape fesyen tudung terkini mesti dia tau punyer..hahah

pertama kali dia buat GA ni so..marila kita join kan diri



  • copy banner dan letak dalam entry
  • jadi follower..tp x paksa ok
  • buat entry ringkas
  • letak banner di side bar n linkkan juga ke blog dia
  • tag 2 org
  • dropkan link kat comment entry GA dia yee

tarikh tutup adalah 11 Januari 2011..so sempat lagi sape2 nk join tu

Hadiahnyer sangat2 la menarik hati..ohh mummy meh bg kat sy la ye


haaa..menarik kan...sukanyer kalo dapat

so yg kene tag adalah :

aidanisme
amy syaquena @ sinar raudah



3 catatan:

izan_cute said...

hehe,thanks join.semua lengkap..pergh,ayat tak hengat punya tu...tu yg aku serba salah tu kalau tak bg muahaha. good luck!~

AngahSayang2314 said...

hehehee nasib tak kena taq lagi hehehe

alinac lover said...

gud luck!