Monday, October 18, 2010

cutest baby contest bersama Sinar



Ok kita stop dulu pasal cerita ceriti ke padang tu ye

Kali ni tergerak hati pulak nk join contest

organize oleh sinar raudah..sape2 ade anak yg umo 1-3 taun tu lehla join

moh-moh kita pakat join
banyak sangat gambar cik suri ni xtaula nk letak yg mane..so amik yg ni je la


Nama : Suri Raihana Bt Md Kamil
Umur : 2 tahun 10 bulan
Nama Ibu : Sarah Syazwani


Dah lama jugak follow blog sinar raudah ni..ade byk ilmu and i like it

cuma x berkesempatan nk jumpa walaupun aku balik ke kelantan

papepun xdela mengharap sangat sebab ramai baby2 yg cute

tapi kalo nk bg menang pun..i like..hehe



1 catatan:

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya si manja berbaju kurung..anyway thanks ye sudi join contest sinar raudah, good luck